Waarde toevoegen

Waarde toevoegen door gewoon te zijn.

Waarde toevoegen zonder dat dit energie kost.

Waarde toevoegen moet een levenswijze zijn. Voeg altijd waarde toe. De best tip? Gewoon zijn. Probeer gewoon te zijn. Meer niet. Zonder filter. Zijn. Be like water zei Bruce Lee. Bij een interactie moet je altijd geven. Leveren en nog eens leveren. Je moet all-in gaan. Ben altijd op je best. Sta altijd aan. Ben simpelweg gewoon waardevol. Voel zelf ook dat je waardevol bent. Ja, ik weet het. Dat is dood vermoeiend. Ik doe het ook. Altijd aanstaan voor dat moment is inspannend. Maar aan de andere kant. Als ik denk dat het inspannend dat gaat het ook zo zijn.

Vul het glas.

Kom nooit met een leeg glas aan en vraag het een ander te vullen. Kom met een fles en vul zijn glas. Als je nooit iets vraag krijg je alles. Terwijl niets je te veel moeite is. Wordt alles naar je toe geworpen. Indien je vraagt om niets krijg je veel. Denk maar aan je oma. Wil je een koekje? Nee oma. Een snoepje dan? Nee oma. Moet ik soep maken? Nee, ik dankjewel oma.

Ongelooflijk eerlijk en oprecht.

Waarde toevoegen

Zodra er om jou waarde gevraagd wordt. Ben dan ongelofelijk eerlijk, oprecht en recht door zee. Ben bewust van je waarde. Vraag die dan ook. Je kan er zelf voor kiezen om te spelen dat je geraakt bent omdat iemand jou van lagere waarde schat. Ben waardevol. Of ben speciaal. Dat is ook waardevol. Op dezelfde manier ga je waardevol ondernemen. Zodra mensen een connectie maken. Dan wordt er een band gesmeed. Een gevoel gewenst te zijn. Dat aspect is dus erg belangrijk. Maar ook als ik uit ga eten en ik wordt begroet bij de deur en mijn jas wordt opgehangen, vindt dat zeer attent. Ze proberen me op mijn gemak te laten voelen. Alles wordt voor me geregeld. Niks is teveel. Dat blijft maar waarde toevoegen aan mijn beleving.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *