Kansen pakken

Kansen creëren en kansen pakken.

Kansen creëren en kansen pakken.

Als de buitenwereld naar succes kijkt. Wordt al snel gedacht dat een popster met succes geluk heeft gehad. Maar is dat wel zo? Geluk zou je kunnen afdwingen? Iemand enig idee hoe? Kansen kun je wel afdwingen. Of beter gezegd creëren. Dat kan op veel verschillende manier. Bijvoorbeeld een voorzet net voor de goal. De bedoeling is: Jezelf klaar maken voor het moment dat het jou kant op komt. Een voetballer begint niet met voetballen nadat hij zichzelf aanmeldt bij Ajax. Die is er al mee bezig. Vervolgens wordt dat gezien en wordt hij gescout. Kansen creëren is jezelf dusdanig ontwikkelen dat je in staat bent de mogelijke opdracht te vervullen omdat deze binnen jou bekwaamheid ligt.

Geen acts geen opdracht.

kansen creëren

Als je een artiest bent en je hebt geen act dan kun je ook niet geboekt worden. En kun je ook niet mee doen aan een tv programma. Wat je hebt niks te bieden. Eerst moet je in dat geval tijd investeren om jezelf geschikt te maken. Vervolgens vergeet je al die tijd die je daarin hebt geïnvesteerd als de jury de act van 4 minuten ziet. Je hebt jezelf klaar gemaakt voor dat moment. En daar heb je al de keuzes die je in je leven hebt gemaakt voor nodig gehad. Om dit hier op dit moment. Op deze manier te doen. Als niemand weet dat jij als artiest bestaat dan wordt je niet geboekt. Je zou mee kunnen doen aan een talenten jacht.

 

 

Of je kunt marketing gebruiken op internet om je act te verkopen. Als je daar geen verstand van hebt, moet je zorgen dat je jezelf inleest. Wanneer je nog nooit een website gemaakt moet je je daarin verdiepen. Als je weet hoe je het wil. Kun je er zo naartoe lopen weet je nog. Om daar te komen moet er een obstakel worden genomen. Je moet iets gaan doen wat je nooit eerder hebt gedaan. Dat heeft persoonlijke ontwikkeling. Dan leer je de eigenschappen die nodig zijn om dit probleem zelf op te lossen. Maak jezelf klaar voor dat de kansen jou kant op komen. Kansen pakken is dan de vervolg stap. Als die kans uiteindelijk dan voorbij komt moet je hem meteen met beide handen aangrijpen. Hier heb je je immers op voorbereid.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *