Wat is een perceptie

Jezelf veranderen. Transformeer de perceptie de werkelijkheid verandert mee.

jezelf veranderenJezelf veranderen in eenvoudige stappen.

Een andere perceptie is leven in een andere werkelijkheid. Het is alsof je een bril op zet waardoor je de wereld ervaart. Jij ervaart een probleem. En dan komt er iemand langs. Met een andere bril. Die zegt vervolgens, moet je eens door mijn bril kijken. Dan zie je iets heel anders.

Verander jou kijkbeeld altijd ten voordelen van jezelf. Het enige wat jou zintuigen doen is de informatie doorgeven aan je hersenen. Daarmee maak jij zelf voor jou een passend verhaaltje in je hoofd. Zodat je het voor jezelf logisch en kloppend kan maken. Dat je het snapt.

Die informatie geef jij een mening. Aan die mening zich een gevoel vast. De mening moet je veranderen. Om die te veranderen moet je je perceptie transformeren.”

Perceptie betekenis.

Jezelf veranderen was nog nooit zo eenvoudig. Wat als alles wat je nu doet en de manier waarop je leeft. Alles wat jij denkt dat waar. In feite bij elkaar geraapte informatie is? Dan zou je met een andere perceptie hele andere mogelijkheden kunnen zien. En dus een andere realiteit ervaren.

Transformeer je perceptie en de werkelijkheid veranderd mee. Deze slogan is vertaald van de Engelse quote “If you change the way you look at thing, the thing you look at change.”

Mensen keken ook naar.

[highlight color=” background_color=’#1abc9c’]Gedrag veranderen[/highlight] [highlight color=” background_color=’#1abc9c’]Wat je alles[/highlight]

Home » Jezelf veranderen. Transformeer de perceptie de werkelijkheid verandert mee.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *