Geloof is alles

Geloof in jezelf. Geloof is alles. Doorbreek angst.

Geloof in jezelf.

Geloof altijd in jezelf. Dat is namelijk alles. En dan bedoel ik niet religie. Als je er niet in gelooft gebeurt het niet. Om dit moment geloof je misschien dat alles om je heen echt is. Dat geloof je niet alleen. Daar ben je van overtuigd. Dat is gewoon zo. Geen enkele twijfel. En pas dan wordt het realiteit. Je creëer jou realiteit. Als je het bedenkt en je gelooft het dan is het waar. Dit zie je het in jou realiteit. Maar besef je wel dat dit slechts een perceptie is van de werkelijkheid.

Geloof in jezelf

Rode schoenen.

Als ik je nu zeg dat wanneer jij vandaag iemand tegenkomt die rode schoenen aan heeft naar jou kijk en naar jou lacht. Echt. En als je dit gelooft. En je stapt naar buiten. Dan ga jij deels onbewust op zoek naar de rode schoenen. En ik zal je vertellen op het moment dat je hem tegenkomt. Krijg je een glimlach van hem. Echt. Let maar op. Indien je deze nieuwe informatie. Die ik jou nu geef toepast in jou realiteit. Een soort test doet. Dan ga je onderzoeken of het mogelijk is wat je net gehoord hebt. Als dit dan bevestigd wordt. Dan geloof je en zie je in dat jij de regisseur bent van je eigen emotie. En kun je de realiteit creëren zoals jij hem graag wil ervaren.

 

Blijf niet alleen hopen.

Ergens op hopen is nooit verkeerd natuurlijk. Dat houdt ons op de been. Hoop alleen is niet genoeg. Je moet weten dat het goed komt. Het is er eigenlijk al. Je hoeft het alleen nog maar in te geloven. In jezelf geloven en rekenen op een goede afloop. Dat is de juiste instelling. Blijf niet alleen hopen maar zorgt dat het voor elkaar komt.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *