Verandermanagement workshop:
Gemakkelijk en snel veranderen.

Verandermanagement klinkt ingewikkeld maar na deze workshop is omgaan met verandering een peulenschil. Omgaan met verandering vinden de meeste van ons erg moeilijk. Jezelf, je gedrag en denkwijze aanpassen valt echt niet altijd mee. Zeker als je overtuigd bent van je eigen ideeën.

 

Verandermanagement op de werkvloer is nodig om te kunnen groeien. Een beroemde uitspraak zegt dan ook ‘Als je doet wat je altijd deed, krijgt je wat je altijd al kreeg’. Met andere woorden, indien het gedrag niet aangepast wordt zullen dezelfde resultaten bereikt worden.

verandermanagement workshop

Kleine aanpassing nu = resultaat later

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Soms moet je dus veranderen in een periode waarin dat onzinnig lijkt. Nu misschien een kleine verandering die uiteindelijk, later een ander (beter) resultaat op gaat leveren. Op dit moment zie je er het nut niet van in. Van die extra handeling bijvoorbeeld. Sterker nog, wellicht dat sommige het zelfs een slecht idee vinden. Ze gaan er vervolgens fel tegenin. En dus blijven ze liever bij het oude.

verandermanagement

Over deze verandermanagement workshop

 

 • Tijdsduur: 120 minuten
 • Deelnemers: min. 10 
 • Prijs: Op aanvraag*

 

*  In juni bieden wij hoge kortingen aan.  Neem snel contact op. Zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Manilpuleren balans test

Laat de sleur niet toeslaan!

Zodra de sleur op de werkvloer is toegeslagen zakt de energie met de week verder naar beneden. De perceptionist zorgt voor een positieve nieuwe vibe die overloopt in een opwaarts spiraal.

 

Na deze workshop is uw personeel volledig bewust van de perceptie waarin ze leven. En dus volkomen wakker. Daarnaast komen ze tot het inzicht hoe je perceptie verbonden is met je emoties, gedrag en gedachten. Tevens leren zij technieken om de perceptie te transformeren in een handomdraai.

 

Willen uw werknemers dus niet meer vooruit? Lopen ze tegen alles aan te schoppen? Is vragen om de kleinste gunst nog teveel? Dan wordt het tijd dat de perceptionist het personeel wakker schudt!

Veranderen voelt niet altijd fijn.

Want hetgeen wat je altijd hebt gedaan voelt vertrouwd. Al het nieuwe is in het begin onwennig en daarbij voel je je een leek. Dat gevoel is niet prettig. Besef wel dat iedereen altijd op elk vlak een leek is geweest. Doorbreek dus de bubbel en accepteer de verandering. Verandermanagement is voor de perceptionist goed begrijpen wat een verandering voor jou persoonlijk betekent.

 

Gedragspatronen en manieren die in jaren zijn opgebouwd moeten nu misschien wel worden afgeleerd. Niet voor iedereen is dit even makkelijk. Mensen houden gewoon niet van teveel veranderingen. We willen simpelweg het liefst dat alles hetzelfde blijft. Lekker zoals het is. Vertrouwd.

Unieke methode

Verspil geen energie.

De grootste energie in deze kwesties gaat namelijk altijd naar de personen die het meeste weerstand bieden. Iemand die verandering aan voelt komen gaat hier bijna natuurlijk tegenin. Onmacht, ergernis en frustraties zijn emoties die je in de meeste gevallen niet bij het gewenste doel brengen.

 

Ga voor winst.

Uw personeel is na het volgen van deze workshop verandermanagement wel degelijk instaat zulke situaties te trotseren en de negatieve gedachten tot het minimum te beperken. Dat is winst voor uw werknemers maar ook degelijk voor u!

motivatie spreker

In de verandermanagement workshop:

 

 • Weer vol energie
 • Ze zien weer nieuwe kansen
 • Veerkrachtig
 • Omarmen de verandering.
 • Bewust van perceptie.
 • Regisseur van zijn eigen leven.
 • Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen
 • Elk probleem wordt een uitdaging
 • Omgaan met verandering

Methode uniek in Nederland!

De technieken die de Perceptionist gebruikt in deze verandermanagement workshop zijn uniek in Nederland. Hij leert uw personeel de kern van de perceptie. In de demonstraties die worden uitgevoerd zien uw werknemers in de praktijk hoe een perceptie letterlijk uw hele wereld kan veranderen.

 

De perceptie wijzigen en je gevoel dus transformeren in elke ongewenste situaties is toch wel het grootste voordeel wat uw personeel uit deze workshop kan halen. Neem de regie terug en laat uw werknemers weer baas zijn over het gedrag en emoties bij veranderingen.

 

Over deze workshop

 • Tijdsduur: 120 min
 • Deelnemers: min. 10
 • Prijs: Op aanvraag

Ontvang meer informatie over de verandermanagement cursus.

 

Laat uw email achter. De perceptionist neemt binnen 24 uur contact met u op.

 

 

Wordt wakker geschud door de perceptionist!