Inspiratie coach

Inspiratie coach

Is de inspiratie even op? Zijn de ideeën ver te zoeken? Heeft u het gevoel klem te zitten in een vraagstuk? Doorbreek dan de bubbel!  De inspiratie coach laat uw gedachten exploderen. Onze negatieve gedachten beïnvloeden ons gedrag. Als u andere resultaten wilt behalen moet er wat veranderen. Gedragsverandering begint bij de bewustwording van perceptie. Bewust zijn van de manier waarop u de wereld ervaart. Accepteer dit en ga vanaf hier verder bouwen. Word weer regisseur van je eigen leven.

 

Ga stress uit de weg. Pak de controle terug. De perceptionist neemt uw zintuiglijke waarneming onder de loep. Zie wat Neuro linguïstisch programmeren (NLP), conditioneren en hypnose technieken voor u kunnen betekenen. Een inspirerende lezing over verbeelding, suggestie en geloof. Ontdek de technieken die voor andere geheim blijven. Hiermee kunt u uw waarneming en die van anderen te transformeren.

 

Mentale fitness

Een inspiratie trainer die uw hoofd op hol laat slaan. Zie nieuwe kansen. Pak de koe bij de horens. Wordt weer baas over uw emoties.

 

Hypnose vingers tegen elkaar

In deze lezing

  • Trek succes naar je toe.
  • Denk niet meer in beperkingen
  • Voelbare zelfverzekerdheid
  • Mentale software update
  • De reden waarom positiviteit werkt
  • Bewust van gedrag
  • Geen angst voor nieuw dingen
  • Veranderingen zijn cool

Home » Spreker » Inspiratie coach

Over deze lezing

Tijdsduur : 45 Minuten

Deelnemers: Onbeperkt (min. 10)

Prijs: Op aanvraag

Bel of mail
De perceptionist
info@perceptionist.nl
06-24241266
Offerte aanvragen

De perceptionist in staat geweest de regels om te buigen!

Sommige geheimen van illusies zijn te mooi om niet gedeeld te worden. De regels zijn omgebogen zodat ze toepasbaar zijn voor het (bedrijfs)leven. Leer naar uw problemen kijken als een goochelaar. Laat ze met een vingerknip te doen verdwijnen. Verwacht heldere inzichten en demonstraties waar uw mond van open valt.

Waarom de perceptionist?

Omdat hij een schat aan nieuwe inzichten heeft. Die heeft hij opgedaan in zijn ervaring als illusionist en mentalist. In de afgelopen jaren heeft hij een groot gevarieerd publiek om de tuin geleid. Hij heeft zijn sporen reeds verdient in verschillende tv-programma’s. Zelfs nog enkele maanden samengewerkt met de wereld beroemde lepel buiger Uri Geller.

 

In de wereld van magie draait het om één hoofdtaak: Afleiding! In zijn rol als goochelaar heeft hij geleerd. Dat je het publiek niet moet afleiden van de plek waar je niet wil dat ze kijken. Maar ze moet geleiden naar de plek waar ze wel mogen kijken. Kunnen wij onszelf ook afleiden van situaties die we willen vermijden? Voor een illusionist is alles mogelijk. De geheimen uit deze wereld worden normaal nooit uitgelegd. Ook ditmaal zullen de technieken om een pincode uit te lokken niet worden prijsgegeven.

Inspiratie coach inhuren.

Een inspirerende spreker voor congressen en events. De perfecte inspiratie coach om uzelf, uw collega’s of mensen binnen uw netwerk te verrassen. Leer tips die voor andere verborgen blijven.

 

Tijdsduur : 45 Minuten

Deelnemers: Onbeperkt (min. 10)

Prijs: Op aanvraag*

 

*Profiteer van scherpe tarieven in de maand juni. Alleen deze maand bieden wij ten kennismaking fikse korting aan. Let op: Deze actie loopt alleen deze maand.

Vraag de offerte vandaag nog aan.

Offerte aanvragen

Alleen deze maand nog een speciale kennismakings- prijs. Laat uw naam e-mail en telefoonnummer achter. De perceptionist neemt binnen 24 uur contact met u op.